SWIVELS.NL | ONDERDELEN klaas


Klaas swivels zijn over het algemeen onderhoudsvrij omdat deze af fabriek met een voor de levensduur geschikt vet worden voorzien. Ingeval van lekkage moeten de afdichtingen worden vervangen en in sommige gevallen de complete swivel.

In speciale gevallen is nasmeren gewenst. In diie gevallen kan de swivel worden uitgerust met een smeernippel in plaats van een van de pluggen. Nasmeren dient altijd op advies en in overleg met de leverancier te gebeuren.

Nasmeren dient rustig en voorzichtig uitgevoerd te worden. Een smeer-overdruk kan de afdichtingen beschadigen. Ingeval van lekkage dienen de afdichtingen onmiddelijk vervangen te worden. Dit vervangen moet geheel conform de assemblage voorschriften worden uitgevoerd.

Wij hebben afdichtingen beschikbaar voor de DH, RD1, RD2S en de RD2L serie. Ingeval van aanvraag of opdracht svp de swivel serie, type, medium en maat volledig specificeren.

In principe leveren wij afdichtingen voor de swivels die door ons geleverd zijn. Neem op tijd contact met ons op om onnodige spanning en ongewenste machinestilstand te voorkomen. De afdichtingen zijn normaliter uit voorraad leverbaar, dit is echter geen garantie voor een eventuele machinestilstand.


SalesTeam Meefil BV

SUBMENU


SWIVELS.NL | optiesMEEFIL.NL | opties